HostelTraveler.com

Skicka din fastighet på:
http://www.hosteltraveler.com/listings/sv.add_property.php

Få mer information om Instant World Booking tjänster:
https://www.instantworldbooking.com/communications/articles/searching_for_intelligent_marketing.html

Vi är glada över att höra om ditt intresse för våra tjänster. Med Instant World Booking, finns det två saker du kan göra omedelbart för att komma igång med online reservationer och förbättra dina affärer online.

1: a - Skicka din information till vårt nätverk genom att följa länken ovan (läs nedan för mer information).
2: a - Acceptera online bokning och med kreditkort direkt från din egen webbplats.

Vi kan ställa riktiga online online på din egen hemsida mycket snabbt, och till en lägre kostnad än vad som finns någon annanstans. Besökare på din webbplats kan reservera direkt med dig att använda sina kreditkort. Vad sägs om full No-show och Avbeställningsskyddet? Aldrig oroa dig för att samla in från dina gäster igen. Undersökningar har visat att webbplatser som inte erbjuder online bokning förmåga kan förlora upp till 85% av deras besökare. Dessa besökare snabbt gå vidare för att söka bokningar på annat håll. Instant online bokning förmåga på din webbplats är en frivillig tjänst, så låt oss veta om det som intresserar dig (läs nedan för mer information).

Lägg till din egendom till vår online katalog för gratis och kolla hur det branschledande Instant World Booking har hjälpt tusentals andra egenskaper som ditt öka vinsten online. Med omedelbar bekräftelse på en säker online-miljön, är Instant World Booking en integrerad marknadsföring, kalender förvaltning, online bokning, och betalningstjänster.

Det finns ingen skyldighet eller kostnad för en kostnadsfri information med Instant World Booking. Vi begär bara en 8% provision (mot 10% -30% som krävs av nästan alla andra liknande tjänster) för bokningar bokas genom vårt nätverk. Vissa minimikrav som måste uppfyllas för att dra fördel av vår industri-låg (se not A). Ännu bättre, dra nytta av så låga som 1,9% om du väljer att acceptera online reservationer från din egen webbplats.

Sammanfattningsvis erbjuder vi den mest avancerade online-tekniken till lägsta kostnad. Utan den, du förlora vare bokningar till konkurrerande egenskaper som bokar gäster online i sekunder, eller om du betalar för mycket.

Anmärkning A: EU-kommissionen bland våra föredrar status annons är endast 8%. För att uppnå önskad status, nya listningar komplett bara 12 online på 10% provision, då är automatiskt uppgraderas till önskad status, och njuta av 8% provision för livet i annonsen.

Instant World Booking HIGHLIGHTS

1) Direkt säker kreditkort bekräftelse för alla bokningar
2) Instant anmälan av nya bokningar både online och via e-post
3) Real-time management i kalendern över hela vårt nätverk
4) gratis översättning av din fastighet information på 15 eller fler Världen språk
5) Upp till 15 eller flera unika flerspråkiga sidor på alla våra webbplatser, reklam just Din fastighet
6) Traveler recensioner - Lär dig hur dina gäster kurs dig. Även lägga till recensioner på din webbplats.
7) accepterar kreditkort och säkra bokningar från din egen webbplats (frivilligt)
8) Full No-show och upphävande skydd för bokningar på din egen hemsida (frivilligt)
9) Full betalning tjänster, inklusive insamling av din gäst saldo före ankomst (frivilligt)
10) globalt nätverk med över 100 + resor webbplatser förutom en omfattande online affiliate-nätverk.

Vår marknadsföring nätverk är expansiv och växande. Instant World Booking leder försäljning nätverk av över 100 populära resor webbplatser. Detta är utöver en omfattande population av affiliate-partner. Våra mest kända reseportaler är webbplatser som HostelTraveler.com (ett vandrarhem, backpackers och budget logi) och BedBreakfastTraveler.com (för bed and breakfast och värdshus).

För att komma igång, skicka din fastighet information direkt på nästa sida. Kompletta instruktioner ingår online.

http://www.hosteltraveler.com/listings/sv.add_property.php

Du gör aldrig en betalning till oss!
Vår betalningsprocessen är ganska värdefull för våra partners. Detta innebär ingen provision fakturering eller transaktionsavgifter. Vi samlar en 8% deposition från gäst vid bekräftelse. Du har säkerheten i ett kreditkort som garanti (vi har redan godkänts kortet), och samla in de resterande medel (92%) till gästen vid ankomsten, eller enligt dina egna betalning politik. Om du inte accepterar kreditkort, det är okej. Du kan hämta ditt saldo från gäst med ditt vanliga betalningssätt.

Acceptera kreditkort från din egen webbplats och få full No-show och avbeställningsskydd.
Lägga Instant World Booking till din egen webbplats är enkel och ger fullständigt integrerade online online för dina besökare. Vi kommer även att installera det åt dig på din egen webbsida om du vill. Det finns ingen extra kostnad för att använda denna tjänst, och kommissionen kurs baseras på det insatta beloppet du vill att vi ska samla in. Till exempel är kommissionen endast 1,9% när vi samlar en liten insättning på 8% från din gäst. Välj att samla in minst 35% deposition från gästerna att utnyttja vår fulla no-show och avbeställningsskydd, och kommissionen är endast 5%. I själva verket kan du välja att samla alla deponera belopp upp till 100% av reservationen från din gäst vid tidpunkten för bekräftelse. Nu kan du även använda vår kredit servicekort insamling för att samla saldot på ditt gästens betalning strax före ankomst. Aldrig oroa dig för att samla in från gäster, avbokningar och utebliven. Det finns knappast någon annan tjänst som erbjuder detta extra utbud av betaltjänster.

Har du hört talas om vår online Traveler Reviews?
Vi har nu en av de mest avancerade systemen användare recension för bostäder i hela världen. Läs om hur dina gäster kurs du, och deras opartiska åsikter. Du kan även funktionen dina gästers recensioner direkt på din egen webbplats. Fråga gärna om hur vår online resenären recensioner kan få ditt företag.

Vad sägs om 15 eller mer specialiserade sidor som publicerats bara för din fastighet i Internets mest populära språk?
Vi erbjuder gratis översättning för din fastighet information, som offentliggjordes i webboptimerad sidor. Detta är den mest avancerade presentation av logi information som erbjuds av alla online-bokning tjänst i världen idag, och det är allt medföljer gratis listning. Detta är något du förmodligen inte ens ha på din egen webbplats.

Vi är helt för att erbjuda våra boende partners mest tekniskt avancerade bokningssystem online-verktyg, och den bästa ekonomiska värdet tillgängliga som helst på jorden. Vi ser fram emot att komma igång med Instant World Booking idag.