HostelTraveler.com

Geef uw woning op:
http://www.hosteltraveler.com/listings/nl.add_property.php

Meer informatie over Instant World Booking diensten:
https://www.instantworldbooking.com/communications/articles/searching_for_intelligent_marketing.html

We zijn blij om te horen van uw interesse in onze diensten. Met Instant World Booking, er zijn twee dingen die je kunt doen meteen aan de slag met online reserveringen en verbetering van uw bedrijf online.

1e - Dien uw vermelding op ons netwerk door het volgen van de bovenstaande link (lees hieronder voor meer details).
2e - Accepteer online boeken en kredietkaarten rechtstreeks vanaf uw eigen website.

We kunnen instellen echte online reserveringen op uw eigen website zeer snel, en tegen lagere kosten dan de beschikbare ergens anders. Bezoekers van uw website staat zullen zijn om direct met u reserveren via hun credit card. Hoe zit het volledige no-show en Annuleringsvoorwaarden bescherming? Nooit zorgen te maken over het verzamelen van uw gasten weer. Studies bewijzen dat websites die niet online reservatie mogelijkheden kan maximaal verliezen tot 85% van hun bezoekers te bieden. Deze bezoekers snel gaan om te zoeken naar reserveringen elders. Direct online reservatie mogelijkheden op uw website is een optionele service, dus laat het ons weten als dit je interesseert (lees hieronder voor meer informatie).

Voeg uw woning aan onze online directory voor vrije en bekijk hoe de toonaangevende Instant World Booking heeft geholpen duizenden andere eigenschappen net als de jouwe stijging winst online. Met instant bevestigingen in een veilige online omgeving, Instant World Booking is een geïntegreerde marketing, agenda beheer, online reserveren, en betalingen service.

Er is geen verplichting of de kosten op een gratis vermelding met Instant World Booking. We vragen slechts een 8% provisie (versus 10% -30% vereist door vrijwel alle andere soortgelijke diensten) voor reserveringen boeken via ons netwerk. Bepaalde minimale eisen moet worden voldaan om te profiteren van onze industrie-laag tarief (zie noot A). Beter nog, gebruik maken van de tarieven zo laag als 1,9% als u ervoor kiest om online reserveringen accepteren van uw eigen website.

Kortom, wij bieden de meest geavanceerde technologie online te boeken tegen de laagste kosten. Zonder dat, ben je ofwel verliezen boekingen aan concurrerende eigenschappen dat boek hun gasten online in seconden, of u betaalt te veel.

Nota A: De commissie tarief voor onze voorkeur status advertentie is slechts 8%. Ter verwezenlijking van preferente status, nieuwe aanbiedingen volledige slechts 12 reserveringen op 10% provisie, dan worden automatisch opgewaardeerd naar gewenste status, en geniet van 8% commissie voor het leven van de advertentie.

Instant World Booking HIGHLIGHTS

1) Instant beveiligde credit card bevestiging voor alle reserveringen
2) Directe melding van de nieuwe reserveringen, zowel online als via e-mail
3) Real-time beheer van uw agenda op ons gehele netwerk
4) Gratis vertalingen van uw onroerend goed informatie in 15 of meer talen van de wereld
5) Tot 15 of meer unieke meertalige pagina's op elk van onze websites, reclame enkel uw eigendom
6) Traveler beoordelingen - Leer hoe u uw gasten tarief. Zelfs beoordelingen toe te voegen aan uw website.
7) Accepteer creditcards en veilige reservaties vanaf je eigen website (optioneel)
8) Full No-show en Annuleringen bescherming voor boekingen op uw eigen website (optioneel)
9) Volledige betaling diensten, met inbegrip van het verzamelen van het evenwicht van uw gasten voor aankomst (optioneel)
10) Wereldwijd netwerk van meer dan 100 + reizen websites naast een uitgebreide online affiliate netwerk.

Onze marketing netwerk is groot en groeiende. Instant World Booking leidt een marketing netwerk van meer dan 100 populaire reizen websites. Dit is in aanvulling op een uitgebreide bevolking van affiliate partners. Onze beroemdste reizen portals zijn websites zoals HostelTraveler.com (voor hostels, backpackers en budget accommodatie) en BedBreakfastTraveler.com (voor bed and breakfast en inns).

Om te beginnen, of stuur uw eigendom informatie rechtstreeks op de volgende pagina. Volledige instructies zijn inbegrepen online.

http://www.hosteltraveler.com/listings/nl.add_property.php

Je hebt nooit een betaling aan ons!
Onze betaling proces is heel waardevol voor onze partners. Dit betekent geen commissie facturering of transactiekosten. We verzamelen een 8% aanbetaling van de gast op bevestiging. U heeft de zekerheid van een creditcard garantie (we al hebt gevalideerd de kaart), en vang het resterende saldo (92%) van de gasten bij aankomst, of volgens uw eigen betaling beleid. Als u niet accepteren credit cards, dat is OK too. U kunt verzamelen uw saldo van de gasten met behulp van uw reguliere betalingswijze.

Accepteer creditcards van uw eigen website en ontvang een volledige no-show en Annulering bescherming.
Toevoegen Instant World Booking om uw eigen website is eenvoudig en biedt perfect geïntegreerde online reserveringen voor uw bezoekers. We zullen het zelfs installeren voor u op uw eigen website als u dat wenst. Er is geen extra kosten voor het gebruik van deze dienst, en de commissie tarief is gebaseerd op het deposito bedrag dat u wilt dat wij verzamelen. Bijvoorbeeld, de commissie is slechts 1,9% bij verzamelen we een kleine aanbetaling van 8% van uw gasten. Kies voor ten minste 35% aanbetaling verzamelen van gasten om te profiteren van onze volledige no-show en annulering bescherming, en de commissie is slechts 5%. In feite kan je kiezen voor het verzamelen van alle deposito bedrag, tot 100% van de reservering van uw gast op het moment van bevestiging. Nu kunt u ook gebruik maken van onze creditcard collectie dienst aan het saldo van de betaling van uw gasten net voor aankomst te verzamelen. Nooit meer zorgen maken over het verzamelen van gasten, annuleringen en no-shows. Er is vrijwel geen enkele andere dienst die deze buitengewone waaier van betalingsdiensten aanbiedt.

Heb je gehoord over onze online Traveler Reviews?
We hebben nu een van de meest geavanceerde systemen gebruiker recensie voor onderdak wereldwijd. Leer hoe u uw gasten tarief, en hun objectieve informatie. U kunt zelfs functie beoordelingen uw gasten 'recht op je eigen website. Vraag over hoe onze online reviews uw bedrijf kan profiteren.

Hoe zit het met 15 of meer gespecialiseerde pagina's verschenen alleen voor uw woning in de meest populaire talen van het internet?
Wij bieden gratis vertalingen voor uw onroerend goed informatie, gepubliceerd in web geoptimaliseerde pagina's. Dit is de meest geavanceerde presentatie van onderdak aangeboden informatie door een online reservatie dienst in de wereld van vandaag, en het is allemaal inbegrepen bij uw gratis vermelding. Dit is iets wat je waarschijnlijk niet eens op je eigen website.

We zijn volledig inzetten voor het aanbieden van onze accommodatie partners van de technologisch meest geavanceerde online reservatie hulpmiddelen, en de beste economische waarde beschikbaar overal in de wereld. Wij zien uit naar je begonnen met Instant World Booking vandaag.