HostelTraveler.com

Lähetä omaisuuden:
http://www.hosteltraveler.com/listings/fi.add_property.php

Saat lisätietoja Instant World Booking palvelut:
https://www.instantworldbooking.com/communications/articles/searching_for_intelligent_marketing.html

Meillä on ilo kuulla, että olette kiinnostuneet palveluistamme. Kanssa Instant World Booking, on kaksi asiaa voit tehdä välittömästi Aloita online-varaukset ja parantaa yrityksesi verkossa.

1. - Lähetä tietosi meille verkkoon edellä olevaa linkkiä (lue alla lisätietoja).
2. - Hyväksy online-varaukset ja luottokortit suoraan oman sivuston.

Voimme setup todellista online-varaukset omassa sivustossa hyvin nopeasti, ja edullisemmin kuin saatavissa mistään muualta. Kävijöitä verkkosivuilla voi varata heti mukaasi käyttävät luottokorttia. Entä koko No-show ja peruuttaminen suojelua? Koskaan pelätä kerätä siitä vieraasi uudelleen. Tutkimukset osoittavat, että sivustoja, jotka eivät tarjoa online-varaukset valmiudet voivat menettää jopa 85% niiden kävijää. Nämä kävijät nopeasti siirtyä etsimään varauksia muualla. Instant online-varaukset valmiudet sivustoon on vapaaehtoinen palvelu, joten ota meihin yhteyttä, jos sinua kiinnostaa (lue alla lisätietoja).

Lisää omaisuuden online hakemistoon ilmaiseksi ja tarkistaa, miten alan johtava Instant World Booking on auttanut tuhansia muita ominaisuuksia, kuten sinun kasvattaa voittojaan verkossa. Featuring instant vahvistukseen turvallinen online-ympäristössä, Instant World Booking on integroitu markkinointi, kalenterin hallinta, online-varaukset ja maksut palvelu.

Ei ole mitään velvoitetta tai kustannuksia vapaa listaus Instant World Booking. Pyydämme vain 8%: n (verrattuna 10% -30% edellytetään lähes kaikki muut vastaavat palvelut) varausten varattua kautta verkkoon. Tietyt vähimmäisvaatimukset on täytettävä, jotta voimme hyödyntää alan alhainen (ks. huomautus). Vielä parempaa, hyödyntää hinnat niinkin alhainen kuin 1,9%, jos päätät hyväksyä online-varaukset omasta verkkosivuilla.

Yhteenvetona voidaan todeta, tarjoamme pisimmällä varauslomakkeeseen teknologia alhaisin kustannuksin. Ilman sitä, olet joko menettää varausten kilpailevien ominaisuuksia, jotka varaavat vierasta sekunneissa, tai maksat liikaa.

Huomautus: provision for Suositeltujen asema mainos on vain 8%. Saavuttamiseksi Preferred asema, uudet tiedot täydellinen vain 12 varaus 10%: n, niin automaattisesti päivitetään haluttuun asemaan, ja nauti 8% provisiota elämän mainoksen.

Instant World Booking INNOVAATIOT

1) Pika varma luottokortilla vahvistuksen kaikki varaukset
2) Pika-ilmoituksen uusista varaukset sekä online-ja sähköpostitse
3) Real-time hallinta kalenterin kautta myös koko verkon
4) Vapaa käännökset asuntosi tiedot 15 tai enemmän maailman kielistä
5) 15 tai enemmän ainutlaatuinen monikielisiä sivuja kunkin sivustojemme, mainonta juuri Sinun kotisi
6) Traveler arviot - Opi vieraasi Rate sinua. Jopa lisätä arvosteluja sivustoosi.
7) Hyväksy luottokortit ja varma varaus omasta sivusto (valinnainen)
8) Full No-show ja Peruutus suoja varausten oman sivuston (valinnainen)
9) täyden maksun, mukaan lukien kokoelma vieraasi n taseen etukäteen (valinnainen)
10) maailmanlaajuinen verkosto yli 100 + matka-sivustot lisäksi laajan online-kumppaniksi verkossa.

Markkinointi-verkosto on laaja ja kasvava. Instant World Booking johtaa kaupan verkon yli 100 suosittu matka-sivustot. Tämä on lisäksi laaja väestö Yrityksille. Kuuluisin matka-portaalit sisältävät sivustot, kuten HostelTraveler.com (hostelleihin, Backpackers, ja budjetin majoitus) ja BedBreakfastTraveler.com (for bed and breakfast majataloja).

Pääset alkuun, lähetä kiinteistön tiedot suoraan seuraavalle sivulle. Täydelliset ohjeet ovat verkossa.

http://www.hosteltraveler.com/listings/fi.add_property.php

Et koskaan tee maksun meille!
Meidän maksu prosessi on melko arvokas kumppaneillemme. Tämä tarkoittaa sitä, ettei komissio laskutus-tai kauppa-maksuja. Keräämme 8% talletus vieras vahvistus. Sinulla on turvallisuus Luottokortti ja vakuus (olemme jo vahvistettu kortti), ja kerää jäljellä (92%) vuodesta vieraiden saapuessa, ja mukaan oman maksu politiikkaa. Jos et hyväksy luottokortteja, että on OK myös. Voit noutaa saldo asiakkaiden käyttämällä säännöllisesti maksutapaa.

Hyväksyvät luottokortit omasta sivuston ja saat täyden No-show ja peruuttaminen suojelua.
Lisääminen Instant World Booking omaan sivusto on helppoa ja se tarjoaa täysin integroitu online-varaukset kävijöitä. Me jopa asentaa sen sinulle oman sivuston, jos haluat. Ei ole mitään lisäkustannuksia tämän palvelun käytöstä, ja komissio hinta perustuu talletussumma et halua kerätä. Esimerkiksi komissio on vain 1,9%, kun keräämme pieni talletus 8% vieraasi. Valitse kerätä vähintään 35% talletus vieraita hyödyntämään kaiken ei saavu ja peruuttaminen suojelua, ja komissio on vain 5%. Itse asiassa, voit kerätä kaikki talletuksen määrä, enintään 100% varausta vieraasi hetkellä vahvistuksen. Nyt voit myös käyttää myös luottokortilla keruu palvelua kerätä tasapainon vieraasi n maksu juuri ennen saapumista. Koskaan huolehtia jälleen noin kerätä vieraiden, peruutuksia, eikä ilmesty. Ei käytännössä ole muuta palvelua, joka tarjoaa tämän ylimääräisen valikoiman maksupalvelujen.

Oletko kuullut online Traveler Reviews?
Meillä on nyt yksi kokenut käyttäjä tarkistaa järjestelmän asunnoiksi maailmanlaajuisesti. Lue, miten vieraasi korko teitä, ja puolueettomia mielipiteitä. Voit myös ominaisuus vieraittesi perusteella oikeus omaan sivustoosi. Kysy siitä, miten verkossa matkailija arviot voivat hyötyä oman yrityksen.

How about 15 tai enemmän erikoistunut sivuilla julkaistaan vain oman omaisuuden Internetin suosituin kieliä?
Tarjoamme ilmaisen käännökset asuntosi tiedot julkaistaan www-optimoituja sivuja. Tämä on pisimmällä esittämistä jättämisestä tarjoamien tietojen tahansa online-varaus palvelun maailmassa, ja se on kaikkien mukana ilmainen listalle. Tämä on jotain, et todennäköisesti edes omalla sivustolla.

Olemme täysin sitoutuneet tarjoamaan meille majoituksen kumppanit teknologisesti kehittyneitä online-varaus työkaluja, ja paras taloudellinen arvo käytettävissä kaikkialla maailmassa. Odotamme saamaan aloitit Instant World Booking tänään.