HostelTraveler.com - Video je King. Pridobite profesionalno izdelan videoposnetek za uporabo na svoji spletni strani ali v družabnih medijih. Povečajte izpostavljenost dramatično z videoposnetkom, prilagojenim za hostli in hoteli

Nobenega dvoma ni, da je video marketing ključnega pomena za vaš hostel ali hotel. Ampak zakaj? Video lahko poveča rezervacije na svoji spletni strani in mesta za rezervacije za 80%. Prav tako povečuje angažiranost strank, kar pomeni 50-odstotno hitrejšo rast prihodkov. Družbeni videoposnetek ustvari 1200% več deležev kot besedilo in slike skupaj.

Hostel Backpacker video

S statističnimi podatki, kot je ta, ne morete prezreti videoposnetka za vaše podjetje.

Oglejte si promocijski video za vaš hostel ali hotel danes. Instant World Booking zdaj ponuja to edinstveno in cenovno ugodno storitev. Dobiš videoposnetek po meri s sodobnimi oblikovalskimi funkcijami, ki ga lahko uporabite za lastna marketinška dela. Predstavite svoje najboljše storitve in pripomočke za potencialne stranke. Uporabite ga na svoji spletni strani, v družabnih medijih ali kjerkoli želite pospeševati svoje namestitve. Brez tržnega videoposnetka ne morete učinkovito konkurirati na današnjih socialnih medijih ali ustrezno doseči izredno pomembne populacije tisočletja. Oglejte si spodnje predstavitve. Presenečeni boste nad tem, kako bo cenovno dostopen lasten videoposnetek. Samo stopite v stik z nami.

Začnite s svojim videoposnetkom?
Kontaktiraj nas

  • Vključitev videoposnetka na ciljno stran lahko poveča stopnjo konverzije za 80%
  • Podjetja, ki uporabljajo video, uživajo 41% več prometa na spletu od iskanja kot ne-uporabniki
  • Facebook samo vsak dan generira 8 milijard video ogledov.
  • Videoposnetki na Facebooku imajo 135% večji ekološki doseg kot fotografije
  • Po ogledu videoposnetka je večja verjetnost nakupa 64% uporabnikov na spletu
  • Gledalci ohranijo 95% sporočila, ki ga gledajo v videoposnetku, pri branju pa je 10%
  • Videoposnetek v e-poštnem sporočilu vodi do 200-300-odstotnega povečanja števila klikov

Vir: Forbes.com

Oglejte si promocijski video za vaš hostel ali hotel danes

Izberete si temo za svoj videoposnetek za najboljšo predstavitev svoje edinstvene nastanitve, udobja in lokacije. Videoposnetek običajno traja od 2 do 5 minut (Nasvet: najkoristnejši krajši videoposnetki približno 2 minuti). Končni video je vključen na strani vašega profila nepremičnine na naši obsežni mreži potovalnih spletnih mest. Za večino lastnosti to pomeni več kot 300 posameznih spletnih strani z vsebino vašega videoposnetka in profila, kar je pomembno. Prav tako je trajno prikazan na našem YouTubovem kanalu. Vaš video posnetek bomo promovirali tudi na vseh naših kanalih socialnih medijev. Na koncu prejmete tudi kopijo videoposnetka za svojo zasebno in komercialno uporabo.

Oglejte si predstavitve trženjskih video posnetkov

Včasih je slika vredna tisoč besed. Vsaka demo predstavlja vzorec promotiomalnega videa. Ti demo ilustrirajo moč videoposnetka po meri, ki se proizvaja samo za vaš hostel ali hotel.

Demo # 1
Demo # 2
Demo # 3
Demo # 4
Demo # 5
Demo # 6
Demo # 7
Demo # 8

Demo # 9
Demo # 10

Video posnetki v stilu gostovanja

To so vzorčni promotiomski videoposnetki za prenočišča in nastanitev v hostlu.

Demo # 11
Demo # 12
Demo # 13
Demo # 14
YouTubov kanal

Za več demo posnetkov in videoposnetkov, ki jih je poslal Instant World Booking, obiščite naš kanal v YouTubu.

Začnite s svojim videoposnetkom?
Kontaktiraj nas

Naša storitev socialnega medijskega marketinga za hostele, apartmaje in butične hotele je odlično dopolnilo naši video produkciji. Več o naših drugih storitvah.

Več storitev