HostelTraveler.com
Hoe Online Reserveringen Work op Hostel Traveler

Hoe Online Reserveringen Work


Hostel Traveler is een van de meer dan 100 websites in de populaire reizen Instant World Booking netwerk. Online reserveringen zijn veilig, snel en gemakkelijk met Instant World Booking. Net zo belangrijk, zowel hostels en reizigers genieten van het gebruik van onze service. Dit komt omdat we een eenvoudige maar krachtige set van tools die reizen reserveringen een eenvoudige en goedkope ervaring voor iedereen te maken hebben ontwikkeld.


2 grote manieren om Reserve


Wij bieden u 2 grote manieren om uw reservering online te maken. Ten eerste, onze onmiddellijke bevestiging methode geeft u het gemak en de gemoedsrust van het hebben van een onmiddellijke reservering. Selecteer uw hostel of hotel accommodatie, betalen een kleine storting online, en dat is het. U ontvangt direct een bevestiging voor uw reservering. Onze reserveringen hebben de reputatie van een van de meest betrouwbare en veilige reservaties methoden wereldwijd. Om te beginnen, gewoon op zoek naar hostels dat Boek Direct of ZxY weer te geven.

Wij bieden ook een tweede uitstekende methode van het maken van reserveringen. Dit is ons verzoek methode reservering. methode verzoek reserveringen zijn een uniek aanbod van Instant World Booking, omdat de meeste reservering diensten hebben de beperking van alleen het aanbieden van een reservering methode. Hoewel de werkwijze voor het bevestigen van een online verzoek snel kan zijn, is het niet zo snel als direct een bevestiging. Aangezien sommige hostels en hotels niet een online kalender die wordt gebruikt voor directe bevestiging te houden, bieden wij u de mogelijkheid om direct het indienen van een online verzoek aan het hostel. Dit stelt ons in staat om vele honderden unieke eigenschappen die niet voor een reservering ergens anders kan worden aangeboden aan te bieden. Heb je het voordeel van het zoeken veel meer hostels, waaronder enkele die niet kunnen worden gereserveerd op een andere service.

Dus hoe weet je welke methode te kiezen? Bij het zoeken op onze website voor accommodatie, kijk eerst voor eigenschappen die Book Direct of ZxY weer te geven. Dit geeft aan dat een eigenschap is beschikbaar voor onmiddellijke bevestiging online. Andere eigenschappen zullen Online Request, wat aangeeft dat een woning beschikbaar is om via onze website ingediende verzoeken accepteren weer te geven. Selecteer de eigenschappen die u geïnteresseerd bent in, en volg de instructies op het scherm om een ​​reservering te maken.

Ons systeem biedt vele kleine voordelen. Zo kan u geïnteresseerd bent in een hostel dat direct een bevestiging is voorzien, en hun kalender heeft geen beschikbaarheid voor uw specifieke data. In deze situatie, zal ons systeem biedt u de mogelijkheid om direct het indienen van een online verzoek aan het hostel. Ze zal blij zijn om te reageren met beschikbaarheid als ze het hebben, en zijn in staat om u te ontvangen.


Veilig, snel en gemakkelijk


Hostel Traveler biedt de grootste zekerheid voor reserveringen die op het internet vandaag. Onze website maakt gebruik van de Secure Sockets Layer-protocol (SSL) met de hoogste beschikbare encryptiesleutel lengte van 256 bits van de industrie. Dit betekent dat uw vertrouwelijke informatie, evenals uw creditcard of bankpas transactie, is op het hoogste niveau van privacy en veiligheid wereldwijd beschikbaar op het internet. Maar veiligheid betekent ook betrouwbaarheid. Duizenden hostels vertrouwen op Instant World Booking voor hun online reservering verwerking. Ze weten dat we zijn een leider in online travel technologie die diensten die zij niet kunnen verkrijgen van andere aanbieders biedt. Deze diensten omvatten niet alleen online reserveringen maar marketing en betalingen ook. Veel hostels gebruik maken van onze booking engine en betaling collecties om hun eigen websites te drijven.


Snelheid is een belangrijke overweging bij het maken van reisplannen. Je moet in staat zijn om snel en betrouwbaar te zoeken, en dan behouden de data die u wilt met onmiddellijke bevestiging. Instant World Booking biedt dit alles en nog veel meer. Eenvoud is ook belangrijk om onze reizigers. Het verkrijgen van de informatie die u nodig gemakkelijk zou moeten zijn, en het invullen van uw reservering moeten nog gemakkelijker zijn. Als het gaat om online reizen zoeken, bieden wij een verscheidenheid aan manieren om te zoeken naar de accommodatie die u wilt direct op onze website. Zodra u een aantal locaties die u interesseren, we bieden meer over elke eigenschap in meer dan een dozijn talen hebben gevonden. Een veelheid van foto's zijn beschikbaar om te laten zien wat elke woning is als (wij bieden elk van onze woningen de mogelijkheid om een ​​onbeperkte hoeveelheid foto's uploaden). Reisverslagen zijn ook beschikbaar om u te helpen beslissen.

Wanneer u klaar bent om te reserveren zijn, geen ingewikkelde registraties nodig. Je hoeft niet eens behoefte aan een lid ID. Wanneer je een reservering hebt te bevestigen, zullen wij u vragen om een ​​paar details over uw reservering. U kunt ook uw e-mailadres. Als u een gebruikers-ID niet eerder heeft gehad, zal uw e-mailadres uw nieuwe gebruikers-ID te worden, zodat u kunt terugkeren naar de details van uw reservering.


Voor een kijkje bij enkele van onze sites met honderden extra unieke verblijven, probeer www.limainstantbooking.com , www.eurohosteltraveler.com , www.budapestinstantbooking.com , of www.singaporeinstantbooking.com .

HostelTraveler Links:    Hostel Traveler Startpagina  |   Ondersteuning  |   Stel Hostels voor  |   Zoek hostels  |   Hostel beoordelingen  |   Schrijf een recensie  |   Gast Inloggen  |   Abonneren op de nieuwsbrief  |   Afmelden   |  Vergezel ons op Facebook   |  Doe mee met ons op Google+   |  Volg ons op Twitter   |  Volg ons op YouTube   |  Volg ons op Instagram
Gebruik onze services:    Voorwaarden & Juridisch  |   Beveiliging en privacy  |   Hoe het werkt  |   Dien uw Herberg  |   Werk met ons  |   Boeking motor   |   Kanaal beheer   |   Affiliate programma's   |   Link naar ons   |   Eigendom management systeem   |   XML-feeds
Instant World Booking Globaal:    hotels - Boekingen  |   Bed & breakfasts - Boekingen