Hostel Traveler.com
Gebruikersnaam / E-mailadres

Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Nog geen lid?  Meld u hier aan
Hostels?  Maak een gratis account
Affiliate Programma Te koppelen aan Hostel Traveler reservering motor
 

Booking engine

 
Homepage

Werken bij ons

Voeg Hostel

Booking engine

Channel manager

Affiliate programma

Link naar ons

Booking Motoren voor Hostel WebsitesBooking Motoren voor Hostel Websites

Waarom kiezen voor Instant World Booking voor uw website reserveren motor?

Heel eenvoudig, Instant World Booking biedt meer maatwerk voor uw website, flexibiliteit met deposito's en betalingen van klanten, en gemakkelijker setup. Beter nog, het is goedkoper dan een oplossing die u kunt vinden elders. We zullen zelfs installeren voor u zonder kosten. Kijk dan op andere boekingssystemen voor uw website, dan vergelijken met Instant World Booking.

Alleen Instant World Booking biedt een Best Economics garantie. Als u overweegt een andere dienst met soortgelijke functies, laat het ons weten. Wij garanderen dat we dezelfde (en meestal beter) dienst zal leveren tegen een lagere prijs. Waarom niet verhogen vandaag uw winstmarge?

Heeft u al een booking engine voor uw hostel website?

Informeer nu naar onze speciale kortingen wanneer u vandaag van een concurrerende aanbieder wisselen.  Contacteer ons

Bekijk onze Booking Engine Demos

Soms is een foto zegt meer dan duizend woorden. Elke demo vertegenwoordigt een monster homepage voor een hostel. Hoewel deze zijn fictief hostels, zie je meteen de kracht van onze volledig geïntegreerde reserveringssysteem.  Immers, een reservering systeem is meer dan alleen een Boek nu button. Stel je de onbegrensde aanpassing en integratie mogelijkheden voor uw eigen website. Maar deze implementaties zijn zeer eenvoudig te implementeren.

Demonstratie 1    "Snel"
klik hier
Demonstratie 2    "Eenvoudig"
klik hier
Demonstratie 3    "Elegant"
klik hier

Wat is de laagste prijs voor een volledig aanpasbare booking engine voor uw website?

Instant World Booking heeft het antwoord: 1.9%.  Vergelijken tarieven van ten minste 5% of meer (percentage van de totale reservering waarde) voor vrijwel alle concurrerende providers. Dat is op zijn minst een 60% besparing gewoon door te kiezen voor Instant World Booking.

Flexibele prijzen Opties voor elk budget en service level


IWB Kostenklant DepositIWB Kenmerkenandere Providers
< 1.9%<= 8%Voor sommige eigenschappen kunnen aangepaste prijzen worden gestructureerd, wat resulteert in een bijna kosteloos oplossing.Niet beschikbaar.
1.9%8%Typical budget optie.
Basic budget booking engine met alle functies aangeboden in demos
Andere providers rekenen hogere kosten (ten minste 5% -10% of meer) voor een budget serviceniveau.
5%35%Meest populaire optie.
Hogere klant deposito's verhogen de veiligheid van uw reservering.

Volledige no-show (niet komen) en de bescherming van annulering.
Niet beschikbaar.

Andere aanbieders in rekening brengen dit veel voor lagere service levels (zie typische budget optie).

Andere providers kunnen niet verzamelen van meer dan 10% aanbetaling.
> 5% >= 50%Verzamel hogere stortingsbedragen van uw klanten.

Volledige no-show (niet komen) en de bescherming van annulering.
Niet beschikbaar.

Andere providers kunnen niet verzamelen van meer dan 10% aanbetaling.

Wij zijn actief in alle toeristische markt en de regio op aarde. Wij erkennen dat de behoeften van onze hostel partners ', budgetten en raffinement lopen sterk uiteen.  Dit is de reden waarom wij bieden flexibele prijsstelling. Onze booking engine kunnen worden aangepast aan uw budget. Zie de tabel voor voorbeelden. Contacteer ons vandaag om specifieke prijzen voor uw website.  Contacteer ons

Meer vragen over prijzen en service


Wat bedoel je met bijna kosteloze oplossing?

Zoals gezegd, onze diensten en prijzen zijn in hoge mate aanpasbaar. Dit betekent dat wij kunt uw reservering kenmerken en trends, en stellen een specifieke vergoeding structuur die u kunt geld besparen. In veel gevallen kan uw kosten aanzienlijk lager zijn dan onze laagste nominale tarief van 1,9% te zijn. Dit komt neer op een aanzienlijke besparing over een concurrerende provider. Contacteer ons vandaag nog voor een offerte.

Zijn mijn klanten servicekosten in rekening gebracht?

Uw booking engine zal niet uw klanten rekenen een service fee, tenzij je dat wilt. Customer service fees zijn nooit nodig zijn voor uw booking engine. Servicekosten zijn gewoon een optionele functie die kan worden gebruikt om uw kosten te verlagen.

Kan ik nog steeds al mijn andere diensten en software van derden toen ik dit booking engine gebruiken voor mijn website?

Ja. In tegenstelling tot andere aanbieders, die vereisen dat u hun CMS te gebruiken, beschikbaarheid kalenders, beheer van onroerend goed, of andere receptie software, Instant World Booking heeft geen dergelijke eis. Als u onze booking engine gebruiken, kunt u geld besparen, en nog steeds gebruik maken van alle andere diensten en aanbieders die u wenst.

Ben ik verplicht om andere diensten of software te gebruiken door Instant World Booking?

Nee. Maar, aarzel dan niet om onze andere marketing, online reserveringen en betalingen diensten.

Wat is de volledige no-show (niet komen) en de bescherming van annulering?

Wij bieden deze belangrijke functie, zodat je nooit meer zorgen te maken over annuleringen of klanten die niet aankomen. Deze garantie is niet beschikbaar van een andere provider. Deze functie garandeert u zal nog steeds worden betaald, zelfs indien een gast komt niet opdagen, of annuleert laat. U kunt uw eigen flexibele annuleringsvoorwaarden selecteren. U kunt een annulering boete bedrag dat u wenst, tot 100% van het geïnde bedrag, en een opzegtermijn van maximaal 90 dagen voor check-in te kiezen. Voor no-shows (niet komen), zult u de volledige betaling van het geïnde bedrag, minder commissies ontvangen.

Hoe ontvang ik mijn borg betalen?

Jij kiest. Handige betalingsopties omvatten momenteel 1) draad van de Bank, 2) EFT - elektronische overdracht van kapitaal, 3) PayPal, 4) Bank cheque luidend in uw eigen valuta, en 5) Direct storten op een Amerikaanse bank. Deze flexibele opties kunt u uw geld elektronisch of door fysieke levering ontvangen. Sommige methoden kunnen onder meer een extra transfersom. Informeer naar uw gewenste betalingsmethode.

Wat speciale kortingen zijn beschikbaar als ik vandaag overschakelen van een concurrerende aanbieder?

We willen dat u weet hoe makkelijk het is om geld te besparen door niet te veel betalen. Als u op dit moment gebruik maken van een concurrerende booking engine, laat het ons weten. We bieden niet alleen een lagere prijs, maar we zullen ook u een speciale stimulans om vandaag te schakelen. Vergeet niet, wanneer u overschakelt naar Instant World Booking, kunt u nog steeds gebruik maken van al uw andere diensten van derden.

Hier krijg je een nieuw Booking Engine voor uw website vandaag.   Volledig geïntegreerd - Meer functies - Lagere kosten

Als je de demo's en bovenstaande informatie hebt bekeken, weet je al dat je meteen geld kunnen besparen, verhoging van ROI (return on investment), en het verbeteren van de functionaliteit van uw website met een geavanceerde boekingssysteem. Er is absoluut geen verplichting om te proberen onze online reserveringen voor uw website, en zonder kosten voor het krijgen van zetten. Als u niet tevreden bent, laat het ons weten.

Nog niet overtuigd? Alleen Instant World Booking biedt al deze unieke eigenschappen en voordelen:


1.Meertalig - Laat klanten om te reserveren met u in hun eigen taal. Zelfs meertalige functionaliteit bevatten rechtstreeks op je eigen homepage (zie Demo 1)
2.Meerdere valuta - Klanten kunnen de tarieven en de betalingen in hun eigen valuta voor het reserveren. Dit verhoogt het vertrouwen en vermindert de kans op verwarring over de kosten.
3.Bescherming tegen no-show (niet komen) en annulering - Verhoog de beveiliging van uw reserveringen met een gegarandeerde deposito betalingen. Geen zorgen meer over het late annuleringen of gasten die niet komen opdagen.
4.Meerdere betaalmethoden - U kiest zelf hoe u uw betalingen te ontvangen? Wij bieden meerdere elektronische betaalmethoden die het gemakkelijker maken om uw geld te ontvangen in vrijwel elke regio van de wereld.
5.Totale integratie met uw website - Onze booking engine is volledig klantgericht om te integreren met uw website op een manier die u wenst. Bekijk de demo's hierboven voor voorbeelden.
6.Gratis setup en hulp bij installatie - Heb je hulp nodig het installeren van uw nieuwe booking engine? We zullen advies, hulp te bieden, of zelfs installeren voor u gratis. Jij kiest.
7.Verzamel elke borgsom - Alleen Instant World Booking stelt u in staat om de storting bedrag dat u wenst te verzamelen van uw klanten te kiezen.
8.Verzamel saldi van de gasten met een creditcard - (Optioneel) Gebruik ons ​​betalingssysteem om saldi te verzamelen op een latere datum van uw klanten. In combinatie met onze booking engine, IWB Payments biedt een compleet creditcardacceptatie oplossing voor uw hostel.  Meer informatie over ZxY Payments
9.waarderingen - (Optioneel) verzamelen en beoordelingen van uw klanten en deze weergeven op uw website of reservering pagina. Uw booking engine integreert automatisch met onze reviews-systeem, waarmee u te verzamelen en waardevolle informatie van uw klanten te delen.
10.Best Economics Guarantee - Als u op dit moment gebruik maken van een andere provider booking engine voor uw hostel, garanderen we dat we dezelfde of betere dienstverlening kunnen bieden voor een betere economie. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op en vraag. Dus, waarom niet beginnen met sparen vandaag?  Contacteer ons
HostelTraveler Links:    Hostel Traveler Homepage  |   Ondersteuning  |   Suggereren een hostel  |   Zoek naar Jeugdherbergen  |   Hostel  |   Schrijf een review  |   Score Sign-in  |   Abonneren op de nieuwsbrief  |   Uitschrijven   |  Volg ons op Facebook   |     |  Volg ons op Twitter   |     |  
Met behulp van onze Services:    Algemene Voorwaarden  |   Privacy & Veiligheidsbeleid  |   Hoe het werkt  |   Voeg uw Hostel  |   Werken bij ons  |   Booking engine   |   Channel management   |   Affiliate Programma   |   Link naar ons   |   Property Management Systeem   |   XML Feeds
Instant World Booking Global:    Hotels - Boekingen  |   Bed & ontbijt - Boekingen