Hostel Traveler.com
Käyttäjätunnus / sähköpostiosoite

Salasana
Unohditko salasanasi?
Ei jäsen?  Rekisteröidy tästä
hostellit?  Kirjaudu sisään ilmaiseksi
Affiliate-ohjelmat Linkki Hostel Traveler varaus moottori
 

Tee yhteistyötä kanssamme

    Hostellit ja BackpackersHostellit ja Backpackers Affiliate-ohjelmatAffiliate-ohjelmat VarausmoottoriVarausmoottori KanavanhallintaKanavanhallinta Linkki meillelinkki Hostel Traveler Hostel ketjutHostel ketjut MatkatoimistotMatkatoimistot
 
kotisivu

Tee yhteistyötä kanssamme

Lähetä Hostelli

Varausjärjestelmä

Kanavanhallinta

Kumppanuusohjelma

Linkki meille

Hostellit ja BackpackersHostellit ja Backpackers

Hostellit ja Backpackers - Tee yhteistyötä kanssamme

Ominaisuus omaisuutesi HostelTraveler.com. Se ei maksa mitään! Lisää hostelli Maailmanlaajuinen markkinointi-verkko, ja näyttää online-altistuksen kasvua kuin koskaan ennen.

Lisää hostel

Riippumatta siitä, miten mitata kannattavuutta, Instant World Booking voi lisätä tuotto (ROI). Näin: Vain Instant World Booking veloittaa alhainen 8% provision online-varaukset. Olet luultavasti jo tietää, että lähes kaikki muut online-palvelut veloittaa välillä 10% -30%. Joten, vaikka käytät useita varaus-, voittomarginaali kasvaa jokaisen varauksen saamasi HostelTraveler.com.

Oikein toteutettu online-markkinoinnin strategia voi lisätä hostellin voittomarginaali peräti 20% tai enemmän vuodessa. Hostel Traveler tarjoaa työkaluja, joiden avulla voit saavuttaa nämä tavoitteet. Tässä syy olemme paremmin joka kasvattaa voittoja:

1.Pienin kustannuksin - Stop overpaying online-varaukset. Instant World Booking palkkiot alkavat vain 8%. Ei ole jäsenmaksuja.
2.Maximum Exposure ja Traffic - Ilmainen luetteloon kuuluvat samanaikaisen mainonta monet kohdistettuja portaaleja (yli 100 yhteensä). Tämä on lisäksi meidän laaja tytäryhtiöiden.
3.15+ Käännetty sivut oman Hostel - Vain Instant World Booking antaa 15 tai useampia erillisiä sivuja vain oman omaisuuden. Olet onnekas saada enemmän kuin yhden sivun muista palveluista. Jokainen sivu on hakukone optimoitu, ja käännetty ilmaiseksi yksi maailman suosituimmista kielillä.
4.Et koskaan tee maksun meille - Ei ole jäsenmaksuja, ja meidän provisio kerätään muodossa talletuksen vieras. Et koskaan tee maksun meille. Sinulla turvallisuus luottokorttitakuun (olemme jo validoitu kortin), ja kerää maksamatta suoraan vieraana saapumisaika.
5.Rajoittamaton Valokuvat - Vain Instant World Booking voit ominaisuus rajattomasti valokuvia ilmaiseksi mainosta.
6.Asiakkaiden arviot - Me ominaisuus yksi kaikkein intuitiivinen verkossa muutoksenhakujärjestelmien vieraille. Meidän -ikärajajärjestelmässä algoritmin painotustarkoituksiin tarkastelua osia, mikä johtaa oikeudenmukaisempaa perusta ranking perustuvia ominaisuuksia asiakastyytyväisyys. Jos käytät Instant World Booking oman varausjärjestelmä, voit myös ominaisuus oman asiakas omalla sivustolla.
7.Käytä omaa peruutussääntöjä - Käytä omaa politiikkaa, ei meidän. Jos tarvitset apua kerätä vieraalta, kokeile valinnaisia ​​maksuja palveluista.
8.2 Great tapoja vieraille Reserve - Vaikka välitön varaus on paras tapa käyttää, vain Instant World Booking tarjoaa täysin automatisoitu vaihtoehto pyynnöstä vain varauksia.
9.Automaattiset Kalenteri Päivitykset - Käytä automaattista syötteitä päivittää kalenteriin vain yhdestä lähteestä tai vastaanotto-ohjelmisto. Olemme jopa järjestetty alennuksia, jos haluat kokeilla yksi kanavan hallinta kumppaneita.
10.Pay-per-click advertising - Orgaaniset haku rankingissa eivät enää riitä. Maksat mitään luetella kanssa Instant World Booking. Sitten kehittää ja ylläpitää Googlen pay-per-click mainoskampanjan oman omaisuuden maksaisi satoja dollareita ylläpitää itse.
11.Varausjärjestelmä oman sivuston - Täydellinen vaihtoehto heti lisätä ROI, jossa johtava teknologia ja edullisia varauksia sivuston. Hyödynnä alan alhaisin provision 1,9%, kun käytät valinnaista verkkovarauksia sivuston.
12.Paras Economics takuu - Jos parhaillaan käyttää toisen palveluntarjoajan palvelua hostellisi, ota yhteyttä Instant World Booking. Takaamme, että voimme tarjota samaa tai parempaa palvelua paremmin taloustieteen. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on ottaa meihin yhteyttä ja kysyä.  Ota meihin yhteyttä
13.Online Marketing strategia kuuleminen - Haluatko kasvattaa voittoja vähintään 20%? Voimme auttaa kehittämään oikea strategia. Huolellisesti toteutettu strategia voi olla edullisia, mutta iskevät. Jos olet uusi palveluitamme, voit ajoittaa vapaa puhelinneuvonta auttaa kehittämään oikean online-markkinoinnin strategiaa. Soita tänään tai lähetä sähköpostia ajoittaa vapaa kuulemisen.  Ota meihin yhteyttä

Lisää hostel tänään

Aloita ilmainen mainos hostellisi (et koskaan maksa meille mitään), ja aloittaa lisäämällä varauksia ja voittoja johtava edullisia palvelua verkossa hostel markkinoinnin. Lisätietoja siitä, miten teemme hostellit, katso Hostellit - Liity meihin.

Affiliate-ohjelmatAffiliate-ohjelmat

Affiliate-ohjelmat - Tee yhteistyötä kanssamme

Jos omistat tai käyttää minkä tahansa sivusto, voit tulla kumppaniksi Instant World Booking. Meidän kumppaniohjelmien avulla voit ansaita ylimääräistä rahaa sivustosi liikenteen kaupallistamiseen.

Tarjoamme uskomattoman valikoiman affiliate ohjelmat valita. Parempi vielä, Instant World Booking on ainoa affiliate ohjelmia, jotka eivät vaadi rekisteröintiä. Aivan oikein, ei tarvitse odottaa sähköposteja ja salasanoja kansainvälistä tukea keskuksia. Ja kun se tulee yksinkertaisuus, meidän ohjelmia voidaan toteuttaa alle 10 minuutissa. Tutustu kumppaniohjelmaan demoja, ja valita menetelmä, joka sopii sinulle.  Tyypit Yhteistyöohjelmat

Affiliate ohjelmat Hostelli

Suosittu muoto kumppanuusohjelma on tapana varausjärjestelmä oman hostellissa verkkosivuilla. Jos käytät online-varaus palvelu, voit hyödyntää meidän erittäin yksilöllisiä varaus moottori. Näin voit kaapata turvallinen, varauksia suoraan omalla sivustolla. Voit myös käyttää sitä hyväksy luottokortteja vieraasi. Instant World Booking tarjoaa alhaisin kustannuksin saatavilla kaikkialla tästä palvelusta.  Hotelli, hostelli tai B & B-verkkosivustolla

Yhteistyöohjelmat Hostel Hakemistot

Jos haluat ominaisuus hakemistoon retkeilymajat sivuston, tai on jo yksi, lisätä instant varaus valmiuden Instant World Booking. Ehkä olet luomassa uusi verkkosivusto, ja haluavat matkustaa varaus valmiudet lisäämällä hostelli hakemistossa. Voit käyttää valikoimassamme ominaisuuksia julkaista varausjärjestelmä sivustossasi. Instant World Booking tarjoaa white label ratkaisu lisäämällä hostelli indeksin ja hostelli varaukset aivan verkkosivuilla. Voimme ottaa tämä kyky sinulle yllättävän yksinkertainen ratkaisu, ja ilman mitään kustannuksia sinulle.

Jos sinulla on jo majoitus hakemistoon, olennaiset kyky tarjota online-varaukset suoraan sivusto on tehokas tapa parantaa online-palvelut, ja kasvaa tuloja. Vaikka olet tarjoavat jo tapa tehdä varauksia sivuston, lisäämällä ylimääräisiä varauskanavien voi merkittävästi lisätä arvoa sivuston. Instant World Booking voi ymmärtää tätä arvoa sinulle lisäämällä varauksen kanava.

Lue lisää kumppaniohjelmien, katso demoja, ja aloittaa muutamassa minuutissa.  Aloitusopas Yhteistyöohjelmat

Affiliate Ohjelmat Travel Service Companies

Jos olet matkatoimisto, myydä retkiä tai toimintaa, on matkustaa verkkosivuilla, tai suorittaa minkä tahansa matka- konsultointi, voimme perustaa räätälöityjä kumppaniohjelmaan sinua varten. On aina uusia tapoja ansaita rahaa liikennettä sivuston saa. Räätälöity kumppanuusohjelma voi olla täydellinen tapa sekä lisätä liikennettä ja internet voittoja. Ota yhteyttä tänään selvittää, mitä räätälöidyn varausjärjestelmä tai kumppaniohjelmaan voi saavuttaa sivuston.  Ota meihin yhteyttä

Affiliate ohjelmat kaikille

Lähes kuka tahansa verkkosivuilla voi tehdä rahaa kumppanuusohjelmaamme. Tarjoamme ainutlaatuisen uudenlaista kumppaniohjelmaan soitti Auto-kumppaniohjelmaan. Sitä kutsutaan tämän, koska se on niin helppoa, käytännössä kuka tahansa ilman ohjelmointia kokemus voi toteuttaa sen omaan verkkosivuilla. Ei ole kirjautumisia tai tilin täyttämään lomakkeita. Kaikki mitä tarvitsee tehdä, on kopioida joitakin yksinkertaisia ​​koodia että voimme tarjota sivustoosi, lisää sähköpostiosoitteesi, ja olet valmis. Koodi asettaa houkutteleva ja huomaamaton linkki sivustoon. Kun joku napsauttaa linkkiä käyttää palvelua varata matka, ansaitset palkkion.

Jos haluat nopeasti perustaa linkkejä sivuston meidän Auto-kumppanuusohjelma, katso:

Linkki meille
Lisätietoja meidän Auto-kumppanuusohjelma

Varaus moottorit sivustonHotelli, hostelli tai B & B-verkkosivustolla - kanssa Hostel Traveler

Valitse parempi Varaus moottori hostellisi verkkosivuilla

Instant World Booking tarjoaa varausjärjestelmä enemmän personointi sivuston, joustavuutta asiakkaiden talletuksia, ja helpompi asennus. Mikä tärkeintä, se on halvempaa kuin mikään varausjärjestelmä löydät oman hostellissa. Me jopa asentaa sen sinulle ilman kustannuksia. Tutustu muihin varausjärjestelmiin sivuston, sitten verrata Instant World Booking.

Vain Instant World Booking tarjoaa Best Economics takuu. Jos harkitset toisen palvelun kanssa samankaltaisia ​​piirteitä, meille. Takaamme, että me tarjota samoja (ja yleensä parempi) palvelua alhaisempaan hintaan. Miksi ei lisätä voittomarginaali tänään?

Lisätietoa Hostel Varaus moottorit ja katsella demoja

Jo on varausjärjestelmä oman hostellissa verkkosivuilla?

Kysy nyt meidän erikoistarjouksia kun kytket tänään kilpailevalta tarjoajalta.  Ota meihin yhteyttä

Miksi Instant World Booking parempi valinta Varauspalvelumme?

Täysin integroitu, enemmän ominaisuuksia, halvemmalla, monikielinen, usean valuutan, jne ... Katso yllä linkkiä täydellinen luettelo ominaisuuksia ja etuja tarjoaa vain Instant World Booking. Myös tarkistaa demoja, jotka osoittavat selkeästi, kuinka varauksen moottori toimii sivustossasi.  Kuten muutkin hostellissa kumppaneita, jos etsit tapoja lisätä ROI (Return on Investment), meidän varaus moottori voi antaa sinulle välitön sysäys voittomarginaali.

Valitse Instant World Booking paitsi lisätä voittoja, mutta myös parantaa toiminnallisuutta sivuston. Tutustu demoja, niin ota yhteyttä tänään päästä alkuun. Kokeile ole velvollisuutta eikä setup kustannuksia.  Oman hostelli, ei ole parempaa varausta ratkaisua.

KanavanhallintaKanavanhallinta - kanssa Hostel Traveler

Joten, mikä on kanavan hallinta? Voit hallita kalenteria vain kerran, vaan asuttaa useita varauksen sivustoja samanaikaisesti. Nyt IWB ja MyAllocator tarjoavat yhteyden yli 150 sivustoja, plus GDS, hinnaltaan edullinen. Etuna on uskomaton ajansäästöä ja mukavuutta. Voit poistaa tuntikausia työtä viikossa, hallintaan kalentereita useita sivustoja.

IWB tekee yhteistyötä MyAllocator vuosia, tarjoten yhden parhaista ratkaisuja kanavan hallinta ja omaisuuden hallintaan. Koska meidän ainutlaatuisen yhteistyön, on hyötyä vain käytettävissä ominaisuuksia, jäseniksi MyAllocator päässä IWB käyttöliittymän. Itse asiassa, nämä edut ovat ainutlaatuisia IWB käyttäjille.

Käytön edut MyAllocator kanssa IWB:
  • Ilmainen kokeilu. Sitten, hinnat alkaen vain $ 25 per kuukausi.
  • Käytä IWB kalenteri ilmaiseksi. Monet käyttäjät ovat samaa mieltä siitä, että kalenteri käyttöliittymä on kaikkein intuitiivinen ja kehittyneet hallintaan saatavuus. Se on ilmaista, ja vastaavat ominaisuudet ovat käytettävissä vain kustannukset muilta tarjoajilta.
  • Instant World Booking on ainoa palvelu kytketty MyAllocator joka tarjoaa sekä varaus sivusto (jakelu) ja johtamisjärjestelmän.
  • IWB antaa sinulle pääsyn koko MyAllocator liitäntä. Se kaikki saatavilla IWB liitäntä, ja ei tarvitse kirjautua 2 järjestelmiin samanaikaisesti.
  • Kaikki varaukset kaikista kanavista ilmestyy yhdeksi paikanvarausluetteloon. Tämä on sama tehokas varaus työkalu olet jo tottunut sen IWB liitäntä.
Lisätietoa hostel kanavan hallinta

Saat täydellinen integraatio sivuston Booking Engine ja kaikki kanavat. Käytä IWB n Booking Engine sivuston, ja koskaan murehtia synkronoimalla kalenterin kanssa ulkoisen varauksen sivustoja. Varauspalvelumme on kehittynyt ratkaisu, joka parantaa asiakkaiden varaus kokemus.  Ota meihin yhteyttä

Linkki meilleLinkki meihin osoitteessa Hostel Traveler

On sivusto? Linkki Us

Jos sinulla on verkkosivusto, tiedät jo, että saamaan laatua ulkomailta linkkejä on avain menestykseen hakukoneiden kanssa. Joten, sinun linkkejä ja tarvitsemme yhteyksiä myös. Jos olet hostelli, käyttää palveluja, mainostaa sivustollamme, edistää sivustollemme, tai matkustaa meille, harkitse linkin sivuston HostelTraveler.com. Ehkä yksinkertaisesti pidä meistä. Lisää linkki ja näyttää tukea. Meillä on hyvin kiitollinen.

Luominen nettisivut ole koskaan ollut helpompaa. Tutustu oma linkki muodot ja julisteita. Lisää linkin verkkosivuilla muutamassa minuutissa. Jopa personoida syvä linkkejä tiettyihin sivuihin sivuillamme:

Luo omia linkkejä sivustoosi

Miten ansaita rahaa Linkit

Muuntaa tavalliset linkit sivuston osaksi tulojen ansainta linkkejä. Katso sivu edellä lisää siitä, miten muuttaa tavallisen linkit affiliate linkkejä, joilla on potentiaalia tehdä rahaa. Meidän Auto kumppaniohjelmaan voit lisätä sähköpostiosoitteesi tavallisen linkin. Sitten ansaita 25% provisiot asiakkailta lähetät meille. Se on helppoa, ja ei ole rekisteröintejä. Yksinkertaisesti luoda linkkejä, lisää sähköpostiosoitteesi, ja olet valmis.

Hostel Ketjut (ryhmät)Hostel Ketjut (ryhmät)

Hostel Ketjut (ryhmät) - Tee yhteistyötä kanssamme

Jos käytät tai edustaa ketjua (ryhmä) hostellit, kyky hallita kaikkia ominaisuuksia nopeasti on korkea prioriteetti. Ketju tilit avulla voit hallita kaikkia hostelli ominaisuudet yhdellä tilillä. Instant World Booking tarjoaa vertaansa vailla nopeus ja tehokkuus, vaikka vain muutama hostellit. Tutustu ja hallita kaikkia hostellit vain yhden käyttöliittymän.

Aloita hakemalla Hostel Chain (Group) Tili

Varaus moottorit Hostel Ketjut

Toinen hyvä tapa ryhmä voi työskennellä Instant World Booking on käyttää Reservation Engine hostellisi sivustot. Meidän varausjärjestelmä tarjoaa edistyksellisiä ominaisuuksia ja integrointi sekä edullisia, joka taatusti voittamaan kilpailevia palveluja. Jossa Instant World Booking, voit saada hostelli sivustot perustettu online-varaukset 24 tunnin kuluessa. Sillä ei ole väliä, jos olet juuri muutamia hostelleja, tai yli sata. Voimme asettaa sinut paremmin online-varaus ratkaisu halvemmalla sisällä vain päivän.  Ota meihin yhteyttä

MatkatoimistotMatkailu palvelua yrityksiä Hostel Traveler

Matkatoimistot ja Travel palveluyrityksille - Työ kanssamme

Myy hostelliemme asiakkaille, ja ansaita provisio. Et tarvitse verkkosivuilla. Yksinkertaisesti käyttää linkkejä tarjoamme varata majoitusta asiakkaille. Tai lähetä linkkejä asiakkaille. He voivat varata suoraan nettisivuiltamme. Me seurata jokaista varaus ja lähettää sinulle 25% varauksen palkkiot tuotat. Meidän tarvitsee seurata toimintaa on sähköpostiosoitteesi. Se on helppoa.

Myy hostelleja seurattavan linkit

HostelTraveler Linkit:    Hostel Traveler kotisivu  |   Tuki  |   Ehdota hostellia  |   Etsi Hostellit  |   Hostellin arvosteluja  |   Kirjoita arvostelu  |   Vieras kirjautumista  |   tilaa uutiskirje  |   Lopeta tilaus   |  Liity meihin Facebookissa   |  Liity Google+ -palveluun   |  Seuraa meitä Twitterissä   |  Seuraa meitä YouTubessa   |  Seuraa meitä Instagramissa
Palvelujemme käyttö:    Ehdot & oikeudellinen  |   Turvallisuus & yksityisyys  |   Kuinka se toimii  |   Lähetä oma Hostelli  |   Tee yhteistyötä kanssamme  |   Varausmoottori   |   Kanavanhallinta   |   Affiliate-ohjelmat   |   Linkki meille   |   Omaisuudenhallintaohjelmisto   |   XML-syötteitä
Instant World Booking maailmanlaajuinen:    International Halvat hotellit  |   International Edullinen Bed & aamiaiset