Hostel Traveler.com
Käyttäjätunnus / sähköpostiosoite

Salasana
Unohditko salasanasi?
Ei jäsen?  Rekisteröidy tästä
hostellit?  Kirjaudu sisään ilmaiseksi
Kumppaniohjelmat Linkki Hostel Traveler varaus moottori
 

Varausjärjestelmä

 
kotisivu

Työskentele kanssamme

Lähetä Hostelli

Varausjärjestelmä

Kanavahallinta

Kumppanuusohjelma

Linkki meille

Varaus moottorit Hostel sivustotVaraus moottorit Hostel sivustot

Miksi valita Instant World Booking sivuston varausjärjestelmään moottori?

Yksinkertaisesti, Instant World Booking tarjoaa enemmän räätälöinnin sivuston, joustavuus asiakkaiden talletukset ja maksuja, ja helpompi asennus. Parempi vielä, se on halvempaa kuin mikään ratkaisu löytyy muualta. Me jopa asentaa sen sinulle ilman kustannuksia. Tutustu muihin varausjärjestelmiin sivuston, sitten verrata Instant World Booking.

Vain Instant World Booking tarjoaa Best Economics takuu. Jos harkitset toisen palvelun kanssa samankaltaisia ​​piirteitä, meille. Takaamme, että me tarjota samoja (ja yleensä parempi) palvelua alhaisempaan hintaan. Miksi ei lisätä voittomarginaali tänään?

Jo on varausjärjestelmä oman hostellissa verkkosivuilla?

Kysy nyt meidän erikoistarjouksia kun kytket tänään kilpailevalta tarjoajalta.  Ota meihin yhteyttä

Tutustu Booking Engine Demos

Joskus kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Jokainen demo edustaa näytettä kotisivu hostellissa. Vaikka nämä ovat kuvitteellisia hostellit, saat heti nähdä voiman meidän täysin integroitu varausjärjestelmä.  Onhan varausjärjestelmä on enemmän kuin vain Varaa nyt -painiketta. Kuvittele rajoittamaton räätälöinnin ja integroinnin mahdollisuuksia oma verkkosivusto. Silti nämä toteutukset ovat erittäin helppo toteuttaa.

Esittely 1    "Nopeasti"
klikkaa tästä
Esittely 2    "Yksinkertainen"
klikkaa tästä
Esittely 3    "Tyylikäs"
klikkaa tästä

Mikä on alhaisin hinta täysin muokattavissa varausjärjestelmä sivustollesi?

Instant World Booking on vastaus: 1.9%.  Vertaa hinnat vähintään 5% tai enemmän (prosentteina koko varauksen arvo) lähes kaikkien kilpailevia tarjoajia. Se on vähintään 60% säästö pelkästään valitsemalla Instant World Booking.

Joustava hinnoittelu vaihtoehdot jokaiseen budjettiin ja palvelutaso


IWB Maksaaasiakas TalletusIWB ominaisuudetMuut tarjoajat
< 1.9%<= 8%Joidenkin ominaisuuksien mukautettuja hinnoittelu voi olla rakenteeltaan, jolloin lähes maksuton ratkaisu.Ei saatavilla.
1.9%8%Tyypillinen budjetti vaihtoehto.
Talousarvion varausjärjestelmä kaikki ominaisuudet tarjotaan demoja
Muut tarjoajat perivät korkeampia kustannuksia (vähintään 5% -10% tai enemmän) on budjetti palvelutason.
5%35%Suosituin vaihtoehto.
Korkeammat asiakkaiden talletuksia lisätä tietoturvaa varauksia.

Full No-Show (vika saapua) ja Peruutusturva.
Ei saatavilla.

Muut tarjoajat perivät tämän paljon alhaisemmat palvelutasot (ks tyypillinen budjetti vaihtoehto).

Muut tarjoajat eivät voi kerätä yli 10% talletus.
> 5% >= 50%Kerää suurempia Takuumaksut asiakkailtasi.

Full No-Show (vika saapua) ja Peruutusturva.
Ei saatavilla.

Muut tarjoajat eivät voi kerätä yli 10% talletus.

Toimimme joka matkailumarkkinoilla ja alue maapallolla. Tiedämme, että meidän hostelli kumppaneiden tarpeiden, budjetit ja hienostuneisuutta vaihtelevat suuresti.  Siksi tarjoamme joustava hinnoittelu. Meidän varausjärjestelmä voidaan räätälöidä vastaamaan budjetti. Katso kaavion esimerkkejä. Ota yhteyttä jo tänään saada hinnoittelu sivuston.  Ota meihin yhteyttä

Lisää kysymyksiä hinnoittelun ja palvelun


Mitä tarkoittaa lähes maksuton ratkaisu?

Kuten mainittiin, meidän palvelut ja hinnoittelu ovat hyvin muokattavissa. Tämä tarkoittaa, että voimme tarkistaa varauksen ominaisuudet ja suuntauksia, ja ehdottaa erityistä maksua rakenne, voi säästää rahaa. Monissa tapauksissa kustannuksia voi olla huomattavasti alhaisempi kuin meidän alin nimelliskorkoa 1,9%. Tämä lisää jopa huomattavia säästöjä yli kilpailevia tarjoaja. Ota yhteyttä jo tänään tarjous.

Ovatko asiakkaat peritään palvelumaksu?

Your varausjärjestelmä ei lataudu asiakkaat palvelumaksu, ellet halua sen. Asiakaspalvelu maksut koskaan tarvitaan oman varausjärjestelmä. Palvelumaksut ovat yksinkertaisesti yksi valinnainen ominaisuus, joka voidaan vähentää kustannuksia.

Voinko silti pitää minun muille kolmannen osapuolen palveluita ja ohjelmistoja kun käytän tätä varausjärjestelmä minun verkkosivuilla?

Kyllä. Toisin kuin muut tarjoajat, jotka edellyttävät voit käyttää CMS, saatavuus kalentereita, omaisuuden hallinta, tai muu vastaanotto ohjelmisto, Instant World Booking ei ole tällaista vaatimusta. Jos käytät varausjärjestelmä, voit säästää rahaa, ja silti käyttää kaikkia muita tarjoamisen ja haluat.

Olenko tarvitse käyttää muita palveluja tai ohjelmistoja Instant World Booking?

Eivät, ota vapaasti tutustu muihin markkinointi, online-varaukset ja maksut palveluista.

Mikä on Full No-Show (vika saapua) ja Peruutusturva?

Tarjoamme tämä tärkeä ominaisuus, joten sinun ei tarvitse huolehtia peruutuksista tai asiakkaita, jotka eivät tule perille. Tämä takuu ei ole saatavissa muista tarjoajalta. Tämä ominaisuus takaa silti maksetaan vaikka vieras ei näy, tai peruuttaa myöhässä. Voit valita oman joustavan peruutusehdot. Voit valita minkä tahansa peruutus rangaistus summan haluatte, jopa 100% määrästä kerätään, ja peruutus enintään 90 päivää ennen check-in. Sillä no-show (vika saapua), saat täyden maksun määrästä kerätään, vähemmän palkkioita.

Miten saan talletuksen maksuja?

Sinä valitset. Kätevä maksutapoja ovat tällä hetkellä 1) Pankkisiirto, 2) EFT - elektroninen varojen siirto, 3) PayPal, 4) pankki tarkistaa määräisiä omassa valuutassa, ja 5) Suora talletus yhdysvaltalaisen pankin. Nämä joustavat vaihtoehtojen avulla voit vastaanottaa varoja joko sähköisesti tai fyysistä toimitusta. Jotkin menetelmät saattavat sisältää ylimääräisen siirtomaksu. Kysy tuotteesta haluamasi maksutapa.

Mitä erikoistarjouksia ovat käytettävissä, jos vaihdan tänään kilpailevan palveluntarjoajan?

Haluamme tietää, miten helppoa on säästää rahaa ei overpaying. Jos käytät tällä hetkellä kilpailevan varausjärjestelmä, ota meihin yhteyttä. Me ei vain tarjota halvemmalla, mutta me myös antaa sinulle erityisen syytä vaihtaa tänään. Muista, kun vaihdat Instant World Booking, voit silti käyttää kaikki muut kolmannen osapuolen palveluita.

Hanki uusi Booking Engine sivuston tänään.   Täysin integroitu - Enemmän ominaisuuksia - Pienemmät kustannukset

Jos olet katsonut demot ja tiedot edellä, tiedät jo, että voit heti säästää rahaa, lisätä ROI (Return on Investment), ja parantaa toiminnallisuutta sivuston kehittynyt varausjärjestelmä. Ei ole mitään velvollisuutta yritämme verkkovarauksia sivuston, ja ilman kustannuksia saada perustaa. Jos et ole tyytyväinen, vain meille.

Vielä ole vakuuttunut? Vain Instant World Booking tarjoaa kaikki nämä ainutlaatuiset ominaisuudet ja edut:


1.Monikielinen - Asiakkaat voivat varata teille omalla kielellä. Jopa muun muassa seuraavat toiminnot suoraan omalla kotisivulla (ks Demo 1)
2.Multi-valuutta - Asiakkaat voivat tarkastella hinnat ja maksut omassa valuutassa ennen varauksen. Tämä lisää luottamusta ja vähentää mahdollisuutta sekaannusta kustannuksia.
3.Suojaus ei-ohjelmia (vika saapua) ja peruutukset - Turvallisuuden lisäämiseksi varauksia taattu talletus maksut. Älä varo jälleen noin hetken peruutuksia tai vieraita, jotka eivät näy.
4.Useita maksutapoja - Voit valita, miten saada maksut? Tarjoamme useita sähköisiä maksutapoja, jotka helpottavat vastaanottaa varoja, melkein missä tahansa alueella maailmassa.
5.Yhteensä integrointi sivuston - Meidän varausjärjestelmä on täysin muokattavissa integroida sivustosi millään tavalla haluat. Katso demot yllä esimerkkejä.
6.Vapaa asennus ja asennus apua - Tarvitsetko apua asennat uuden varausjärjestelmä? Annamme neuvoja, apua, tai jopa asentaa sen sinulle ilmaiseksi. Sinä valitset.
7.Kerää talletussumma - Vain Instant World Booking voit valita talletuksen summa, jonka haluat kerätä asiakkaille.
8.Kerää saldot vierailta luottokortilla - (Valinnainen) Käytä maksujärjestelmäämme kerätä saldot myöhemmin asiakkailtasi. Yhdistettynä meidän varausjärjestelmä, IWB Maksut tarjoaa täydellisen luottokortin hyväksymisestä ratkaisu hostellissa.  Lue lisää IWB Maksut
9.Asiakkaiden arvostelut - (Valinnainen) Kerää arvosteluja asiakkaille ja näyttää ne verkkosivuilla tai varauksen sivun. Your varausjärjestelmä automaattisesti integroituu meidän selostuksia järjestelmä, jonka avulla voit kerätä ja jakaa arvokasta tietoa asiakkaille.
10.Paras Economics takuu - Jos käytät tällä hetkellä toisen tarjoajan varausjärjestelmä oman hostellissa, takaamme, että voimme tarjota samaa tai parempaa palvelua paremmin taloustieteen. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on ottaa meihin yhteyttä ja kysyä. Joten, miksi ei aloita säästäminen jo tänään?  Ota meihin yhteyttä
HostelTraveler Linkit:    Hostel Traveler kotisivu  |   Tuki  |   Ehdota hostellia  |   Etsi Hostellit  |   Hostellit arvostelut  |   Kirjoita arvostelu  |   Vieras kirjautumista  |   tilaa uutiskirje  |   Lopeta tilaus   |  Liity meihin Facebookissa   |  Liity meihin Google+ -palvelussa   |  Seuraa meitä Twitterissä   |  Seuraa meitä YouTubessa   |  Seuraa meitä Instagramissa
Palvelumme käyttö:    Ehdot ja oikeudelliset säännöt  |   Turvallisuus ja yksityisyys  |   Kuinka se toimii  |   Lähetä oma Hostelli  |   Työskentele kanssamme  |   Varausmoottori   |   Kanavanhallinta   |   Kumppaniohjelmat   |   Linkki meille   |   Omaisuudenhoitojärjestelmä   |   XML-syötteitä
Instant World Booking maailmanlaajuinen:    hotellit - varaukset  |   Aamiaismajoitus - varaukset