£200 ανά διανυκτέρευση
£200 ανά διανυκτέρευση
My-Places City Centre Serviced Apartment, Manchester, England

My-Places City Centre Serviced Apartment

Manchester, England - Chatsworth House, 19 Lever Street

Δεν υπάρχουν κριτικές

Γίνε ο πρώτος!   Γράψτε μια κριτική

Περιγραφή - Διαμέρισμα

Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε αυτό το υψηλής ποιότητας εξυπηρετούνται διαμέρισμα στην καρδιά της πόλης του Μάντσεστερ, Αγγλία, κοντά σε όλες τις ανέσεις και μερικά βήματα από το Piccadilly Gardens. Αυτή η όμορφη δύο υπνοδωματίων καταλύματα διαθέτουν σύγχρονες εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτησή σας. Μια ολοκαίνουργια κουζίνα αμερικάνικου στιλ και ένα άνετο καθιστικό (με μεγάλη οθόνη τηλεόρασης και βίντεο, στερεοφωνικό σύστημα) είναι διαθέσιμα για εξαιρετικά άνετη διαμονή σας. ΔΩΡΕΑΝ ασύρματη σύνδεση στο Internet ευρείας ζώνης με την ασφαλή παράδοση του κλειδιού WEP!

  • My-Places City Centre Serviced Apartment, Manchester, England, England ξενώνες και ξενοδοχεία
  • My-Places City Centre Serviced Apartment, Manchester, England, Λίστα των κορυφαίων 10 ξενώνων και σακιδίων σε Manchester
Το διάστημα
  • Τύπος ιδιοκτησίας: Διαμέρισμα
  • Διαμέρισμα δωμάτια / μονάδες: 7
  • Δημόσια ταξινόμηση: 4
Διαμέρισμα καταλύματα

Χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή: £200

Διαμέρισμα Δίκλινο Μονόκλινο Πρότυπο
  • Έλεγχος μετά: 3:00pm
  • Ελέγξτε ξανά: 11:00am

Διαμέρισμα ανεσεις

Τα παιδιά επιτρέπεται Ανελκυστήρας / ανελκυστήρα Τα σεντόνια συμπεριλαμβάνονται Δεν απαγόρευση της κυκλοφορίας Χώρος στάθμευσης (με επιπλέον χρέωση) Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται WiFi (δωρεάν)

Παροχές δωματίων

Στεγνωτήρας Μαλλιών Σίδερο / σιδερώστρα Κουζινών μικροκυμάτων Δωμάτια για μη καπνιστές Ιδιωτικό λουτρό Ψυγείο κρεβάτια Πτυσσόμενο διαθέσιμα Τηλεόραση Τηλεόραση (καλωδιακή / δορυφορική) WIFI


Γειτονιά

Λίγα βήματα μακριά από Manchester Piccadilly Gardens, μεγάλη ποικιλία από μπαρ, εστιατόρια και παμπ. Καταστήματα για όλες τις λιανικές δική σας ευχαρίστηση.


Πολιτικές
Λεπτομέρειες τιμής

£200 - 250 ανά διανυκτέρευση

Φόροι: 17.50%
Οι τιμές που εμφανίζονται εδώ είναι χωρίς Φ.Π.Α. Φόρος θα προστεθεί στην τελική πληρωμή σας.

Μια επιπλέον κατάθεση μπορεί να ζητηθεί πριν από την άφιξη. Αν ναι, θα επικοινωνήσετε απευθείας μαζί σας αφού επιβεβαιώσετε την κράτησή σας.

Πιστωτικές κάρτες: Δεν έγινε αποδεκτή στη θέση

Πολιτική κράτησης και ακύρωσης

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, οι πληρωμές κράτησης δεν επιστρέφονται.

Αν δεν συμφωνηθεί άλλως, τη στιγμή της κράτησης σας, μια προκαταβολή του 30% (ελάχιστο £ 299) του συνολικού κόστους είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσει το διαμέρισμα. Το ποσό αυτό είναι που πραγματοποιήθηκε στην κάρτα σας και να μην αφαιρούνται. Εάν η κράτηση γίνεται λιγότερο από 8 εβδομάδες πριν από την ημέρα άφιξης, οι συνολικές χρεώσεις που απαιτείται κατά τη στιγμή της κράτησης.
Εμείς μπορεί να μην είναι σε θέση να πραγματοποιήσουμε τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται μετά 18Hrs σιδέρωμα για την ίδια ημέρα άφιξης.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με:
- Οι περισσότερες χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες (κωδικός ασφαλείας, ημερομηνία λήξης, διεύθυνση και μετά / Κωδικός απαιτείται zip)
- Η Τράπεζα της μεταφοράς σε λίρες στερλίνες καθαρά από τα τραπεζικά έξοδα
- Όλοι οι τύποι των πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε επιβάρυνση χειρισμό 2,99%, εκτός της American Express που είναι 4%.
- Μια πιστωτική κάρτα είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσει την κράτηση. Ένα 30% προκαταβολή λαμβάνεται ίδια ημέρα, το υπόλοιπο θα πρέπει να ληφθούν εντός επτά ημερών από την άφιξη.
- Πιστωτική / Οι χρεωστικοί κάρτα waivered εφόσον η πληρωμή γίνεται με μετρητά. Παρακαλούμε μέθοδος κατάσταση της πληρωμής.
- Επιταγή - εάν η κράτηση γίνεται περισσότερο από 21 ημέρες πριν την ημέρα άφιξης
- Οι πληρωμές θα γίνονται δεκτές
- Οι τιμές για 3 άτομα μοιράζονται. Οι επιπλέον επισκέπτες χρεώνονται ανάλογα με τη διάρκεια παραμονής.
- Όλες οι προαιρετικές εγκαταστάσεις απαιτούν μια επιπλέον πληρωμή (παρακαλούμε δείτε την περιγραφή κάθε ακινήτου για λεπτομέρειες)
- Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.
- Παιδιά κάτω των 10 ετών δεν θα χρεώνονται.
- Εάν δεν ορίζεται διαφορετικά, η πληρωμή θα πρέπει να ληφθούν εντός επτά ημερών πριν από την ανάληψη πελάτη κατοχής του ακινήτου.
- Αν μας καλέσετε θα πρέπει να καταβάλει το αρχικό, απροεξόφλητο επιτόκιο. Κάντε κράτηση on-line και μπορείτε να απολαύσετε το 5% έκπτωση. - Εάν η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη πριν από το χέρι του 5% έκπτωση δεν ισχύει. +44 161 227 9444.

Όλες οι ακυρώσεις μια επιβεβαιωμένη κράτηση, για οποιονδήποτε λόγο, πρέπει να επιβεβαιώνονται αμέσως γραπτώς.

Μια κάρτα που απαιτείται πιστωτική να εξασφαλίσει την κράτησή σας στο My-Places
1) Έξω από 15 ημέρες, δεν τέλη ακύρωσης ισχύει εάν κράτηση δεν έχει υποβληθεί σε επεξεργασία. Ωστόσο, αν όπως και τότε το 17,5% του συνόλου των κρατήσεων θα χρεωθεί για να καλύψει τη διαχείριση και διεκπεραίωσης.
2) Ακύρωση μεταξύ 14 και 4 ημερών ειδοποίηση = επιβάρυνση του 75% της συνολικής κράτησης
3) Ακύρωση μεταξύ 3 και 0 ημέρες ειδοποίηση = επιβάρυνση του 100% του συνόλου των κρατήσεων
4) Όταν η κράτηση γίνεται σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια των δύο ημερών πριν την ημερομηνία άφιξης, η κράτηση θα θεωρείται ως οριστική και δεν επιστρέφεται. Η μη καταβολή του υπολοίπου από την καταληκτική ημερομηνία αυτή αποτελεί την ακύρωση των φιλοξενουμένων της κράτησης και να γίνεται καμία πληρωμή θα καταπέσει. Οι επισκέπτες συνιστάται προς ασφάλιση της ακύρωσης

Affiliate Συνεργάτες:
Σε περίπτωση που μία ή περισσότερες από συνεργάτες θυγατρικών μας έχουν ακυρωθεί την κράτησή σας για οποιονδήποτε λόγο, θα προσπαθήσουμε και να σας βρουν μια εναλλακτική αίθουσα ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι φθηνότερα, σε άλλα, ίσως πιο ακριβά. Αν αποτύχουμε εμείς θα σας ενημερώσουμε, έτσι ώστε να είναι σε θέση να κάνουν εναλλακτικές ρυθμίσεις.

Τοποθεσία - Διαμέρισμα

Chatsworth House, 19 Lever Street
Manchester
City and Borough of Manchester
England  GB  M1 1BY

Γεωγραφικό πλάτος: 53.48181, Γεωγραφικό μήκος: -2.23527

Πώς να πάτε εκεί

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του το κέντρο του Μάντσεστερ

Μάντσεστερ Piccadilly Train Station και Bus Terminal

Κοντινότερο αεροδρόμιο: Manchester Airport